BACnet Interest Group Europe e.V.

Invitatie

Zoals overal in Europa, is BACnet ook in Nederland in beweging. Gebouwen, zoals het ziekenhuis in Almere, het verpleeghuis Bernardus in Sassenheim, de gebouwen van de woonstichting Den Helder, de Universiteit van Amsterdam en vele andere zijn reeds met BACnet gerealiseerd.

BACnet is een open communicatiestandaard die specifiek voor gebouwbeheer is ontwikkeld. Fabrikaatonafhankelijk, vrij van licentiekosten en als gecombineerde prestatie van meerdere leveranciers zorgt BACnet voor een continue uitwisseling van data tussen het beheerplatform, de digitale regel- en besturingssystemen en de sensoren en corrigerende organen. Dit biedt direct economisch voordeel, een verantwoorde investering naar de toekomst en een voorsprong bij installatie, uitbreiding en bedrijfsvoering.

Sinds de acceptatie van het BACnet protocol als ISO-norm 16484-5 in 2003 is ook in Nederland de belangstelling voor deze wereldwijde standaard sterk toegenomen. Tijdens het forum komen onder meer navolgende onderwerpen aan de orde: succesfactoren in moderne gebouwbeheersystemen, waardevermeerdering van gebouwen, doeltreffende methoden voor ontwerp en realisatie van BACnetsystemen.

Het programma is bedoeld voor BIG-EU leden en hun medewerkers, adviseurs en gebouweigenaren/-gebruikers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Toegangsbewijzen worden na aanmelding toegezonden (zie hiervoor het inschrijvingsformulier).

Het bestuur van het BACnet Interest Group Europe (BIG-EU)

Volker Röhl
President
Hans-Werner Koch
Vice President
 
Roger Braun
Penningmeester
Gijs de Koning
Bestuurslid